Echipamente de protectie

Societatea DALGECO CONFECȚII TEXTILE SRL este producător și distribuitor de echipamente individuale pentru protecția muncii, reprezentând unele dintre cele mai recunoscute branduri de profil din România și strâinâtate.

DALGECO este o companie cu capital integral românesc care, încă de la înființarea sa în anul 2001 în orașul Constanța, are ca și scop dezvoltarea produselor de calitate superioară în vederea satisfacerii exigențelor din ce în ce mai crescute ale clieților. 

În prezent, nivelul calitativ al produselor noastre este unanim recunoscut ca fiind foarte ridicat, materialele folosite fiind cele mai bune și moderne de pe piață.


Firma DALGECO este specializată pe două mari domenii:

1. Producerea echipamentelor pentru protecția muncii și distribuția acestora atât prin intermediul forței de vânzări cât și prin magazinul online.

2. Distribuție exclusivă în România pentru echipamente KETER

Printre furnizorii noștri consacrați se numără:

3M, Draeger, Honeywell, Sir Safety, Neri, Portwest, Delta Plus, Malfini, Granberg, etc

Produsele importate din Comunitatea Europeană sunt în conformitate cu cerințele esențiale de securitate și sanatate ale Directivei Europene 89/686/CEE.  Toate produsele satisfac prevederile HG nr. 115/2004 și îndeplinesc standardele de referință corespunzătoare.

DALGECO CONFECȚII TEXTILE S.R.L. a implementat și menține un sistem de management al calității conform cerințelor din standardul SR EN ISO 9001:2001, sistem de management de mediu SR EN ISO 14001:2005.