Echipamente de protectie

S.C. DALGECO CONFECȚII TEXTILE S.R.L. este producător și distribuitor de echipamente individuale pentru protecția muncii, reprezentând unele dintre cele mai recunoscute branduri de profil din România și străinătate.

DALGECO este o companie cu capital integral românesc care, încă de la înființarea sa în anul 2001 în orașul Constanța, are ca și scop dezvoltarea produselor de calitate superioară în vederea satisfacerii exigențelor din ce în ce mai crescute ale clienților. 

În prezent, nivelul calitativ al produselor noastre este unanim recunoscut ca fiind foarte ridicat, materialele folosite fiind cele mai bune și moderne de pe piață.

 

DALGECO este specializată pe producerea echipamentelor pentru protecția muncii și distribuția acestora atât prin intermediul forței de vânzări cât și prin magazinul online.


Printre furnizorii noștri consacrați se numără:

3M, Dräger, Honeywell, Sir Safety Sistems, Neri, Portwest, Delta Plus, Malfini, Granberg etc.

Produsele importate din Comunitatea Europeană sunt în conformitate cu cerințele esențiale de securitate și sănătate. Toate produsele satisfac prevederile HG nr. 115/2004 și îndeplinesc standardele de referință corespunzătoare.

S.C. DALGECO CONFECȚII TEXTILE S.R.L. a implementat și menține un sistem de management al calității conform cerințelor din standardul SR EN ISO 9001:2001, sistem de management de mediu SR EN ISO 140.