Echipamente de protectie

Societatea DALGECO CONFECTII TEXTILE  SRL este producator si distribuitor de echipament individual pentru protectia muncii, reprezentant al unora dintre cele mai recunoscute branduri de profil din Romania si din strainatate .

DALGECO este o companie cu capital integral romanesc, care a implinit 16  ani de la infiintarea sa in orasul Constanta. In tot acest timp, scopul societatii a fost de a dezvolta produse de o calitate superioara pentru a satisface exigentele din ce in ce mai crescute ale clientilor. In prezent, nivelul calitativ al produselor noastre este unanim recunoscut a fi unul foarte ridicat, materialele folosite fiind cele mai bune si moderne de pe piata.
Firma DALGECO este specializata pe doua mari domenii:
1.       Producerea de echipamente pentru protectia muncii si distributia acestora atat prin intermediul fortei de vanzari cat si prin magazinul online
2.       Distributie exclusiva pentru Romania pentru echipamente KETER
Printre furnizorii nostrii consacrati se numara: COFRA, Sixton Peak, BICAP, 3M, Drager, Ansell,JSP,Honeywell, Sir Safety, Neri, Portwest,Delta Plus, Giordani Giancarlo, Sioen, Altreva, Adler, Granberg etc
Produsele importate din Comunitatea Europeana sunt conforme cu cerintele esentiale de securitate si sanatate ale Directivei Europene 89/686/CEE.  Toate produsele satisfac prevederile HG nr. 115/2004 si sunt conforme cu standardele de referinta corespunzatoare.
DALGECO CONFECTII TEXTILE S.R.L a implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform cerintelor din standardul SR EN ISO 9001:2001,sistem de management de mediu SR EN ISO 14001:2005.