Echipamente de protectie

S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L., prin intermediul platformei online dalgeco.ro, și-a luat angajamentul să îți respecte viața privată. Luăm în serios protecția datelor, securitatea și conformarea cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private.

Dalgeco.ro îți păstrează datele în siguranță.

Ce am făcut noi:

Am luat toate măsurile tehnice și organizaționale pentru protejarea datelor:

·    Securizarea bazelor de date;

·    Permiterea ștergerii conturilor personale;

·    Alinierea termenilor și condițiilor, a politicii de confidențialitate și a politicii de utilizare a cookie-urilor la noile reglementări Europene GDPR UE 2016/679;

·   Facilitarea editării permisiunilor utilizatorilor direct din Contul Personal, de pe site;

·   Informări clare cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Ce poți face tu:

Utilizează parole sigure;

Păstrează-ți dispozitivele în siguranță;

Protejează-te împotriva email-urilor spam;

Protejează copiii în mediul online.


Ce se întâmplă cu datele tale de pe dalgeco.ro?

Atunci când faci cumpărături din platforma online dalgeco.ro, ne oferi acces limitat la datele cu caracter personal, necesare strict pentru desfășurarea contractului comercial (adresă, nume, preunume, telefon, email, date firmă).
 
Mai jos sunt câteva exemple de situații în care noi folosim aceste date:

1. Să îți putem procesa și livra comanda;

2. Să rezolvăm problemele de Retur și Garanție;

3. Să răspundem întrebărilor legate de produse și servicii;

4. Să îți furnizăm sugestii de produse și informații despre promoții.

 

Drepturile tale

Ai posibilitatea de a-ți exprima acordul, pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal, în condițiile descrise în ultima versiune a "Politicii de Confidențialitate" disponibilă pe www.dalgeco.ro.
Îți poți edita permisiunile de confidențialitate direct din Contul Personal.
Poți descărca din Contul Personal de pe Dalgeco.ro, o listă în format pdf, cu toate datele personale stocate pe site-ul dalgeco.ro.
Datele tale personale cu un email la office@dalgeco.ro.

Protejăm copiii

La crearea unui cont, solicităm o declarație pe propria răspundere că Utilizatorul are vârsta de minim 16 ani.
Toate persoanele care utilizează platforma dalgeco.ro, accesează sau comandă, declară pe proprie răspundere ca au minim 16 ani. Copiii nu pot comanda de pe site-ul nostru însă pot cere ajutorul unui părinte/tutore să facă acest lucru pentru ei.

Site-ul www.dalgeco.ro denumit în continuare Site este deținut și administrat S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L., Prelungirea Viorelelor, nr. 3, Constanța, înregistrată la Registrul Comerțului cu datele: J13/2179/2001, CUI: 14369408.

Navigarea pe site-ul www.dalgeco.ro urmată de Comandă echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea "Termenilor și condițiilor" de mai jos de către orice Client.

www.dalgeco.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și "Termenii și condițiile" de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

În caz de divergențe sau neînțelegeri între S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L. și Client, se vor aplica Termenii și condițiile valabile în momentul plasării Comenzii.

 

1. Definiții

Utilizator: orice persoană care vizitează site-ul www.dalgeco.ro.

Client: persoană fizică sau juridică care efectuează o Comandă pe site-ul www.dalgeco.ro.

Produse și Servicii: orice produs sau serviciu menționat în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Clientului.

Comandă: un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Client, prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și Servicii și să facă plata acestora.

Vânzător: societatea S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L., având următoarele date de identificare: Înregistrată la Registrul Comerțului cu datele: J13/2695/14.11.2016, CUI: 36741501

Contract: o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele și Serviciile iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și Servicii.

Curier: orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid și cu care S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L. a încheiat un contract de prestări servicii.

 

2. Drepturile de proprietate Intelectuală 

Conținutul site-ului www.dalgeco.ro: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate sunt integral proprietatea S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L. și a furnizorilor săi și sunt aparate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește conform legislației în vigoare. www.dalgeco.ro, numele și logo-ul Dalgeco sunt mărci înregistrate ale S. C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L.

S. C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L. poate oferi Utilizatorului/ Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conținut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conținutul/conținuturile definite, pe o perioadă stabilită în acord și doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conținuturi, fără a putea utiliza alte conținuturi ale site-ului www.dalgeco.ro.

Utilizarea pe www.dalgeco.ro a oricărui nume de marcă înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. www.dalgeco.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea conținutului site-ului.

 

3. Exonerarea de răspundere

S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L. nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la www.dalgeco.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunator, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, www.dalgeco.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site. S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L. nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul www.dalgeco.ro, acestea fiind puse la dispoziția S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L. de către furnizori.

Informațiile incluse pe www.dalgeco.ro au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu bună credință, din surse pe care Vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoștința Vânzătorului la adresa office@dalgeco.ro, pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.

Părerile exprimate în cuprinsul materialelor care sunt publicate în secțiunile Recenzii sunt asumate în întregime de autorii respectivelor materiale și nu implică responsabilitea solidară a S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L.

www.dalgeco.ro își rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse și Servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse.

www.dalgeco.ro, în calitate de organizator al campaniilor promoționale, nu își asumă răspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabil pentru voucherele falsificate sau deteriorate și își rezervă dreptul de a anula voucherul utilizat la achiziție ori de a scădea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, în cazul returnării conform legii, a unui produs participant în campania respectivă.

Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilități sporite la informații, iar www.dalgeco.ro nu își asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 

4. Limitarea accesului la site

Utilizatorii site-ului www.dalgeco.ro pot face comentarii și orice alte comunicări, pot transmită sugestii, întrebări sau informații, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimator, nu tulbură în niciun fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu servește unor campanii de promovare care nu au legatură cu www.dalgeco.ro, nu sunt e-mailuri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei alte entități, vor fi raportate organelor abilitate. www.dalgeco.ro nu își asumă responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente care implică texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se consideră ca respectivul Utilizator garantează originalitatea lor și acordă www.dalgeco.ro și afiliaților/asociaților săi dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau îl transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei terțe entitati fizice sau juridice.

 

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L. este înregistrată în Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub numărul 20485.

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele și prenumele, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedința), e-mail, profesie, date de geolocalizare/date de trafic.

Atunci când un Utilizator își creează un cont pe www.dalgeco.ro, va primi comunicări comerciale din partea www.dalgeco.ro doar în măsura în care și-a dat consimțământul expres, selectând opțiunea corespunzătoare.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, www.dalgeco.ro are obligația de a prelucra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiară, reclamă, marketing, publicitate, statistică, servicii de comunicații electronice, informarea Clienților privind situația contului lor de pe www.dalgeco.ro, informarea Clienților privind evoluția și starea Comenzilor.

Completarea de către Utilizatori a formularelor pe site echivalează cu acceptarea necondiționată ca aceste date să fie incluse în baza de date a www.dalgeco.ro și cu utilizarea și prelucrarea de către www.dalgeco.ro, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea activităților enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitându-se la furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plăți/bancare.

Clienților le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale. Clienții au dreptul să solicite ștergerea totală sau parțială a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus în baza unei cereri scrise, semnate și datate, înaintată către S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L. pe adresa de email: office@dalgeco.ro.

Refuzul furnizării acestor date determină imposibilitatea onorării Comenzilor.

www.dalgeco.ro nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informații confidențiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. În cazul în care Utilizatorul le divulgă unor terți, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acțiunile sale. Astfel, în cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate face răspunzător pe www.dalgeco.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

Not keeping data: Datele cardului de plată al Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către www.dalgeco.ro, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

3D Secure: 3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor și vânzărilor în tranzacții sigure pe Internet. Această măsură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2).

 

6. Înregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul www.dalgeco.ro, Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. Loginul pe site se poate realiza prin trei modalități Cont site/ Facebook sau Google. www.dalgeco.ro poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care constată ca au fost utilizate informații neconforme cu realitatea sau serviciile sunt folosite într-un mod neconform cu uzanțele normale.

 

7. Prețul

Prețul final plătit de Client este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție aferente comenzii. Prețurile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate prețurile produselor comercializate prin intermediul site-ului www.dalgeco.ro sunt exprimate în RON și includ T.V.A. în procent de 19%.

 

8. Comanda

Prin finalizarea Comenzii, Clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar ar putea suporta consecințele acestor erori (Comandă întârziată, Transmisă greșit etc).

www.dalgeco.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informații introduse eronat, din care pot rezulta întârzieri de livrare. În acest context, toate taxele de transport efectuat în vederea reexpedierii Comenzii vor cădea în sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declară de acord ca un reprezentant www.dalgeco.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către Părți (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii.

Pentru comenzile ce conțin produse cu livrare din stocul furnizorilor, ne/confirmarea comenzii se va realiza în termen de maxim 5 zile de la plasarea acesteia pe site.

Chiar dacă a luat toate măsurile pentru ca informația prezentată pe acest site să fie exactă și corectă, www.dalgeco.ro nu poate fi răspunzătoare de inexactități care pot aparea în completarea de către Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității și utilității informațiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.

Contractul se consideră încheiat între Client și www.dalgeco.ro în momentul primirii de către Client, de la www.dalgeco.ro, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat de către Client nu poate fi livrat de către www.dalgeco.ro, ne obligăm să informăm Clientul asupra acestui fapt și să returnăm în contul Clientului, contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 14 zile de la data la care www.dalgeco.ro a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Clientul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

 

9. Facturare și plăți

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Client o factură electronică pentru Produsele și Serviciile livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Plata se poate face Online (card bancar), Ordin de plată sau Ramburs.

 

10. Garanția

Pentru produsele achiziționate din magazinul online www.dalgeco.ro se asigură Garanție în conformitate cu Certificatul de garanție aferent fiecărui produs. Persoana juridică ce asigură garanția este cea menționată pe Certificatul de garanție al produsului.

Pentru a beneficia de garanție, Clientul are urmaăoarele obligații:

Produsul să fi fost cumpărat de la www.dalgeco.ro și folosit numai în scopul pentru care a fost conceput;

Să respecte instrucțiunile de folosire și să utilizeze produsul conform instrucțiunilor impuse de producător;

Să păstreze certificatul de garanție și documentul fiscal cu care a cumpărat produsul;

Să păstreze ambalajul original și toate accesoriile care au venit în acesta și să le livreze împreună cu produsul în garanție.

Locul prezentării pentru a putea beneficia de garanție este cel specificat pe Certificatul de garanție. În afara cazului în care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client.

 

Cauze de pierdere a garanției:

Avarii sau deteriorări mecanice; expunere excesivă la radiații solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificări ale produsului;

Defectarea produsă ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de utilizare, transport, manipulare și instalare prevăzute în manualul de utilizare;

Deteriorarea mecanică provocată prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul și seria aparatului;

Inundarea, incendierea, expunerea la soare, descărcări electrice, modificări sau instalări necorespunzătoare, intervenții neautorizate.

    www.dalgeco.ro nu oferă garanții Clienților:

După expirarea perioadei pentru care Vânzătorul oferă garanție produsului;

În cazul în care înlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

Toate celelalte prevederi cuprinse în legislația în vigoare, referitoare la garantarea produselor vândute, sunt valabile. Drepturile Clienților sunt cele prevăzute în legislația în domeniu. Garanția nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

 

11. Livrarea

Data estimată de livrare poate varia în funcție de produs și este afișată în pagina produsului, în pagina de Comandă precum și în e-mailul sau telefonul de confirmare al Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 7 de zile de la data confirmării Comenzii.

Pentru produsele aflate în stoc, livrarea se va face conform opțiunii Clientului, prin Curier sau ridicare personală (opțiuni disponibile în pagina de finalizare a comenzii). Între înregistrarea Comenzii și preluarea acesteia de către Curier există un interval de 12-24 ore. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată Clientului de către curier și se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depăși termenul maxim prevăzut mai sus.

Dacă Clientul își exercită dreptul de denunțare unilaterală a contractului în termen de 30 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt în sarcina Clientului.

 

11.1 Condiții de livrare

La solicitarea www.dalgeco.ro sau a Curierului, Clientul va face dovada identității sale, dacă e necesar prin una sau mai multe acte emise de autorități oficiale și va comunica numărul de Comandă atribuit de către Vânzător.

În cazul în care Clientul se află în imposibilitatea recepționării Comenzii în mod personal, Comanda va fi lăsată la adresa precizată doar unei persoane cu vârsta mai mare de 18 ani și doar în cazul comunicării către Curier, a numărului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorată dacă Clientul nu îndeplinește condițiile de mai sus.

În cazul livrării la locul de muncă al Clientului, caz în care Curierul nu poate avea acces în locația respectivă, Clientul trebuie să se asigure că poate recepționa această Comandă.

Clientul va fi contactat telefonic de către Curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa și ora selectate în momentul validării Comenzii pe site.

Clientul se obligă să fie prezent la adresa de livrare indicată, în intervalul orar selectat, în caz contrar acesta va supora taxa de transport aferentă unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectării, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către www.dalgeco.ro, la momentul predării produselor Comandate către Client la adresa selectată de acesta la momentul plasării Comenzii.

11.2 Recepia produselor

Clientul se obligă să semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de către Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat și bonul fiscal ce conține toate informațiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, preț). De asemenea, Clientul va verifica dacă produsele sunt deteriorate sau dacă există lipsuri, iar eventualele probleme vor fi menționate în mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate în considerare.

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaște primirea în bune condiții și în totalitate a produselor Comandate.

 

12. Campaniile promoționale

12.1 Codurile promoționale 

Codurile promoționale oferite de www.dalgeco.ro prin orice promoții, sunt valabile exclusiv pentru secțiunea menționată în e-mailul de transmitere a codului, cu excepția cazului în care este specificat altfel. De menționat este faptul că unele produse sunt încadrate în categoria "Excepții", produse asupra cărora nu se pot aplica coduri promoționale, ci se achiziționează la prețul afișat pe site. Codurile promoționale pot fi folosite exclusiv în momentul plasării Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii după ce aceasta a fost plasată.

Într-o Comandă se poate folosi un singur cod promoțional, pagina de Comandă nu permite utilizarea mai multor coduri în aceeași Comandă. Pentru eligibilitatea la o promoție nu este luată în calcul valoarea transportului, cu excepția cazului în care este specificat altfel. Promoțiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplică pentru o livrare.

În cazul în care un cod promoțional a fost aplicat într-o Comandă care nu a putut fi onorată sau a fost anulată din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promoțional respectiv exclusiv în scris, printr-un e-mail pe adresa contact@dalgeco.ro, care să conțină id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului și codul promoțional. Acestea se reactiveaza pe o perioadă de maxim 30 de zile calendaristice.

Atenție! Promoțiile pe www.dalgeco.ro nu se cumulează între ele; se aplică reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice formă de reducere (carduri de fidelitate, coduri promoționale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site etc) ca regulă, cu excepția situațiilor în care este menționat altfel în promoție. De asemenea, în cazul existenței unor vouchere procentuale, deținătorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulată conferită de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existentă în cadrul unei promoții. Anumite campanii promoționale nu se cumulează cu alte reduceri, promoții sau acțiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat în regulamentul campaniei respective.

www.dalgeco.ro stabilește unilateral sau în colaborare cu anumiți furnizori ai săi regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează pe www.dalgeco.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promoțiile sunt aplicate Comenzilor care respectă integral regulile afișate pe site, în perioada de valabilitate clar menționată și în limita stocului disponibil. www.dalgeco.ro nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru întreaga perioadă de promoție și poate retrage promoția fără o notificare prealabilă.

12.2 Întreruperea campaniei promoționale

În cazul unei campanii promoționale oraganizate de www.dalgeco.ro, acesta, în calitate de Organizator își rezervă dreptul de a întrerupe Campania promoțională oricând pe parcursul desfășurării acesteia, cu informarea prealabilă a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzătoare (afișare pe site, pagina de Facebook etc.).

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricare dintre condițiile stabilite în regulamentul campaniei respective, în perioada desfășurării campaniei, din motive intemeiate, dar nu înainte de a anunța publicul despre aceste modificări.

12.3 Vouchere / cupoane / coduri promoționale

12.3.1 Prevederi generale

Voucher = cod promoțional, cupon promoțional.

Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher și are diverse cerințe pentru a fi valid și aplicabil. Vă rugăm să verificați cu atenție toate detaliile și informațiile de pe voucher astfel încât discountul sa va poata fi acordat.

Valoarea fiecărui voucher este specificată pe acestă.

Taxele de transport și manipulare se aplică oricărui produs achiziționat, indiferent de valoare, dacă în promoții, regulamente etc nu se prevede altfel. Astfel, dacă un voucher impune o anumită valoare minimă de achiziție a unor produse, taxele de transport, manipulare etc se aplică de asemenea și acestor produse. Un voucher nu se poate utiliza pentru a plăti taxele, tarifele de livrare, manipulare sau alte servicii, cu excepția cazului în care se convine altfel.

Orice articol, indiferent de promoție va avea o valoare minimă, nu poate comercializa produse cu valoare zero.

Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege în funcție de promoție.

Voucherele sunt valabile numai dacă sunt folosite pe site-ul www.dalgeco.ro.

Voucherele nu sunt destinate revânzării și nu pot fi convertite în bani.

Voucherele nu pot fi înlocuite în cazul în care sunt pierdute, furate sau distruse.

Toate prevederile referitoare la fraudă, menționate pe site-ul www.dalgeco.ro sunt pe deplin aplicabile în ceea ce privește fraudarea legată de vouchere, iar tentativa de fraudă va fi adusă la cunoștința organelor abilitate.

12.3.2 Condiții de aplicare

Orice promoție la care se aplică vouchere de reducere se limitează la un singur voucher per persoană fizică sau persoană juridică (identificat ca și client / utilizator / user).

Fiecare voucher este limitat la o singură utilizare și are valabilitate pentru o perioadă limitată de timp, astfel cum se va menționa în Termenii și condițiile aferente, în mailul de oferire a voucherului și în contul de utilizator secțiunea Cupoane și Credite, sau cum se menționează în fiecare promoție/ofertă în parte. S.C. DALGECO CONFECTII TEXTILE S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere în orice moment, cu anunțarea prealabilă a clienților.

Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promoții/oferte cu excepția celor strict menționate în oferta respectivă.

În cazul în care produsele pentru care a fost acordat voucherul și pentru care clientul s-a calificat la acordarea promoției nu au fost achiziționate, voucherul nu poate fi aplicabil. De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate/returnate de către client nu pot fi considerate valide, acestea având efecte numai ca reducere aplicată acelor produse efectiv plătite.

Voucherul se aplică numai produselor/categoriilor menționate în mod expres ca fiind eligibile în promoție. Produsele care sunt excluse din promoție sunt comunicate în Termeni și Condiții sau în anumite regulamente sau oferte speciale.

Ofertele promoționale nu se pot cumula în aceeași comandă. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comandă.

În cazul comenzilor care conțin mai multe produse, valoarea voucherului de reducere este alocată la valoarea totală a comenzii, excluzând taxele de transport, manipulare și alte servicii.

Orice voucher va fi valabil începând cu data aplicării acestuia ca reducere la comanda deja efectuată. Un voucher nu se poate aplica pe o comandă plasată în trecut.

12.3.3 Anulare, refuz, retur comandă

În cazul în care o comandă la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulată, respinsă sau returnată integral, clientului i se va returna integral suma platită iar voucherul își va pierde valabilitatea și nu va putea fi reactivat.

În cazul în care o comandă la care s-a aplicat reducere prin voucher și conține mai multe produse este anulată, respinsă sau returnată parțial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse rămase în comandă dacă valoarea comenzii nu respectă condițiile ofertei/promoției. www.dalgeco.ro nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comandă cu produse multiple. Clientului i se va restitui suma achitată de acesta pentru produse.

12.4 Campanii cu produs cadou

În cazul în care există situații de fraudă identificate, www.dalgeco.ro își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula comenzile fără preaviz, înștiințare, alte formalități sau despăgubiri.

De asemenea, dacă o comandă la care s-a oferit produs cadou este respinsă sau returnată integral, clientul este obligat să returneze și produsul cadou în starea lui originală, nedeteriorată și nedesigilată. Condițiile integrale de retur se pot găsi la punctul 13. Politica de retur.

 

13. Politica de retur. Dreptul de retragere

13.1 Condiții generale

www.dalgeco.ro oferă retur gratuit pentru clienții care notifică intenția lor în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Comenzile cu livrare pe teritoriul României sunt eligibile pentru retur gratuit. În urma solicitării primite de la client, www.dalgeco.ro va trimite curierul la adresa indicată de client pentru a ridica coletul de retur.

În caz de retragere din contract, clientul este obligat să restituie produsele achiziționate în termen de maximum 30 zile de la data retragerii din contract.

13.1.1 Modalități și termene de returnare a produselor

Clientul se obligă să notifice www.dalgeco.ro intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin e-mail la office@dalgeco.ro sau să efectueze returul prin facilitatea de retururi online ce se poate găsi în contul de utilizator, în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. În caz contrar, www.dalgeco.ro poate refuza coletul.

Informațiile necesare care trebuie furnizate www.dalgeco.ro pentru trimiterea curierului sunt următoarele:

- Data expedierii coletului;

-  Numărul Comenzii;

-  Suma de returnat;

-  Adresa de unde curierul urmează să preia coletul de retur;

-  Modalitatea de plată dorită (datele contului bancar sau voucher de cumpărături echivalent cu suma produselor returnate).


La primirea informațiilor referitoare la intenția de retur a clientului, www.dalgeco.ro efectuează o solicitare la curier și trimite curierul la adresa indicată în comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate intra în responsabilitatea clientului, acestea urmând a plăti curierul.

13.1.2. Condiții de returnare a produselor

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise Clientului, în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (factura, certificat de garanție etc.). Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de Client în corespondență cu www.dalgeco.ro).

În cazul în care o comandă la care s-a oferit produs cadou este returnată integral, clientul este obligat să returneze și produsul cadou în starea lui originală, nedeteriorată și nedesigilată. Condițiile campaniilor promoționale se pot citi la punctul 12. Campaniile Promoționale și mai specific punctul 12.4 Campanii cu produs cadou.

13.1.3 Retur DOA (Dead on arrival)

În eventualitatea în care produsul achiziționat este nefuncțional sau prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, cu condiția notificării în scris în termen de 48 de ore de la primirea produsului.

13.2 Dreptul de retragere

În conformitate cu Ordonanța de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor din cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, Clientul are urmăroarele drepturi și obligații referitoare la retragerea din contractul încheiat la distanță:

  • Clientul are dreptul ca, înainte de expirarea perioadei de retragere, să se retragă din contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.3 și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.

  • Clientul se obligă să returneze doar acele produse care sunt în aceeași stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

  • www.dalgeco.ro va rambursa Clientului contravaloarea produsului, într-un cont bancar specificat de Client, în maxim 14 zile de la data informării făcute de către Client către www.dalgeco.ro în ceea ce privește decizia de retragere din contract.

  • www.dalgeco.ro va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat.

  • Conform legii sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

  • Contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Clientului și după ce acesta a confirmat ca a luat cunoștința de faptul ca își va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vânzător;

  • Furnizarea de Bunuri și/sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile de pe piața financiară pe care Vânzătorul nu le poate controla și care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

  • Furnizarea de Bunuri confecționate după specificațiile prezentate de Cumpărător sau personalizate în mod clar;

  • Furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

  • Contractele din cazul cărora Clientul a solicitat în mod special Vânzătorului să se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrări urgente de reparație sau de întreținere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vânzătorul prestează alte servicii din afara celor solicitate în mod expres de Cumpărător sau furnizează alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreținere sau de reparație, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare; Aceste limitări se aplică conform OUG 34/2014 art. 16.

13.3 Exercitarea dreptului de retragere

În cazul în care Clientul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, în cazul în care Comanda este achitată, www.dalgeco.ro se obligă să returneze suma în maxim 14 zile de la dată informării de către Client în ceea ce privește deciziei sa de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:

·    1. Pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;

·    2. Pentru Comenzile achitate cu Op/Ramburs -> prin virament bancar;

·   3. Clientul va informa www.dalgeco.ro în ceea ce privește intenția sa de retragere din contract prin completarea formularului de returnare produs din contul de client.

 

14. Furnizorii

www.dalgeco.ro are contracte de distribuție de echipamente cu producători/importatori ai mărcilor prezente în site. Furnizorii garantează în privința deținerii tuturor drepturilor de vânzare pe teritoriul României, a calității produselor, a autenticității mărcilor. www.dalgeco.ro are acceptul legal al furnizorilor săi de a publica pe site filme și imagini de prezentare, logo-uri și specificații ale produselor.

 

15. Forță majoră

Niciuna dintre părțile contractuale nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (totală/parțială) sau executarea cu întârziere a obligațiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forța majora. Părțile își vor aduce la cunoștință de îndată cazul de forță majoră și vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecințelor evenimentului.

Dacă în termen de 15 zile evenimentul de forță majoră nu încetează, părțile au dreptul de a denunța unilateral contractul fără pretinderea de daune-interese.

Forța majoră va fi probată conform legii.

 

16. Soluționarea conflictelor. Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice conflict apărut între www.dalgeco.ro și Clienți va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluționare este medierea, în condițiile legii, iar dacă aceasta eșuează se apelează la instanțele românești competente de la domiciliul Clientului.

 

17. Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat și care expiră după o perioadă predefinită, pentru a putea beneficia de promoții sau oferte, sau orice comportament fraudulos în măsura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisă și va fi considerată o tentativă de fraudă. Proprietarul site-ului www.dalgeco.ro își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula contul fără preaviz, inștiințare, alte formalități sau despăgubiri.

Orice tentativă de fraudă sau orice fraudă (cum ar fi dar fără a se limita la: accesarea datelor Clienților www.dalgeco.ro, alterarea conținutului site-ului, încercarea de afectare a performanțelor serverelor www.dalgeco.ro, deturnarea conținutului livrărilor câtre terți etc.) vor fi pedepsite conform legii penale.

 

18. Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

S.C. Dalgeco Confectii Textile S.R.L.

www.dalgeco.ro.