• Cod: r55877
  • ID: 23619
Semimasca Drager X-plore 4790 Silicone pentru filtre cu conectori Rd91.

Descriere

Termen de livrare 5-7 zile.

Extrem de confortabila la purtare

Combinatia dintre corpul moale al mastii, zona cu forma speciala a nasului si carcasa stabila din material plastic asigura o precizie exacta de fixare, o etansare ridicata si o purtare aproape lipsita de presiune asupra fetei.

Extrem de robust

Un punct deosebit de important al Drager X-plore 4700 este rezistenta. Carcasa din material plastic si corpul rezistent al mastii ii confera acesteia robustete si durabilitate.

Selectie intre doua materiale de calitate superioara

Alegerea va apartine: TPE (nu contine substante care afecteaza vopseaua) pentru piele normala sau silicon pentru piele sensibila. In plus, masca de silicon este disponibila in doua marimi.

Hamul pentru cap Drager "žFlexiFit" pentru punere si scoatere rapida

Hamul ergonomic pentru cap FlexiFit poate fi scos si pus foarte simplu si ofera o buna fixare pentru orice forma a capului, fara sa prinda parul. Astfel, hamul pentru cap nu se simte deloc – nici macar sub casca.

Ham "žDrop down"

Datorita deschiderii simple a inchizatorii de la ceafa, masca se poate da jos fara a fi necesara, de exemplu, scoaterea castii. Daca masca este in "žpozitie stand by", ea ramane cu partea interioara pe corp si este astfel protejata impotriva murdariei.

Doua tipuri de conectare a filtrului

Racordul standard cu filet rotund Rd40 conform EN 148-1 sau filetul rotund specific Drager pentru Drager Xplore ® Rd90 permite o multitudine de modalitati de utilizare cu filtre adecvate pentru particule, pentru gaz si combinate.

Optional cu ham elastic

Ca alternativa la hamul clasic cu ham pentru cap, este disponibil X-plore 4700 EH (Elastic Harness – ham elastic). Acesta este realizat dintr-un material durabil, rezistent la substante chimice si poate fi purtat foarte bine sub multe tipuri de casti. Hamul EH este din neopren si astfel se poate curata foarte simplu. Datorita tipurilor diferite de hamuri, fiecare utilizator poate alege varianta care i se potriveste lui si aplicatiilor sale.Semimasti

Descarcari


x

Cerere oferta

Nume:
Telefon:
Adresa de email:
Mesaj:
x

Alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului :
Mesaj: