Echipamente de protectie

  • Cod: r58272
  • ID: 23646
Protectie premium: Ochelarii de protectie panoramici Drager X-pect® 8520. Acest model de ochelari are forma perfect ajustata pentru fata, greutatea redusa si o forma perfecta – chiar si cu ochelari de corectare a vederii. Comanda minima: 5 buc.

Descriere

Termen de livrare 5-7 zile.

Material robust dar usor

Ochelarii de protectie panoramici X-pect 8520 au o viziera rezistenta din policarbonat pentru o durata extrem de indelungata de viata. Cu toate acestea, ochelarii sunt usori, pentru un confort ridicat la purtare, chiar si in cazul unei perioade indelungate de utilizare.

Strat de acoperire anti-zgarieturi si anti-aburire

Ochelarii de protectie panoramici X-pect 8520 sunt echipati cu un strat de acoperire anti-zgarieturi si antiaburire – pentru o vedere clara in orice situatie.

Ajustare simpla si protectie de jur-imprejur

Forma perfect ajustata a ochelarilor asigura o protectie sigura de jur-imprejur. In plus, ochelarii de protectie panoramici sunt usor de ajustat in functie de marime. Banda elastica, lata, permite o purtare fara a pune presiune pe fata utilizatorului.

Forma exceptionala – chiar si cu ochelari de corectare a vederii

Ochelarii de protectie panoramici X-pect 8520 asigura o forma exceptionala atat in combinatie cu ochelarii de corectare a vederii cat si cu semimastile Drager X-plore.

Rame din PVC flexibile cu ventilatie indirecta

Rama flexibila din PVC a ochelarilor X-pect 8520 ofera o fixare impecabila. Ventilatia indirecta previne aburirea ochelarilor.

Protectie UV si cea mai buna clasa optica

Ochelarii de protectie panoramici X-pect 8520 ofera cea mai buna protectie UV posibila, precum si cea mai buna clasa optica pentru ochelarii de protectie (clasa 1) pentru utilizare de durata. In plus, ochelarii X-pect 8520 sunt certificati conform EN 166:2001 si conform CE. . Aceasta inseamna ca toti ochelarii corespund celor mai inalte cerinte de calitate.

Zona nasului moale, flexibila

Zona nasului moale, flexibila a ochelarilor de protectie panoramici Drager X-pect 8520 asigura o forma si un confort optime.Descarcari


x

Cerere oferta

Nume:
Telefon:
Adresa de email:
Mesaj:
x

Alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului :
Mesaj: