Echipamente de protectie

  • Cod: R58247
  • ID: 23642
Modelul clasic pentru vizitatori si o multitudine de utilizari: Ochelarii Drager X-pect® 8110. Acestia sunt adecvati pentru a fi purtati impreuna cu ochelarii personali de corectare a vederii. Comanda minima: 10 buc.

Descriere

Termen de livrare 5-7 zile.

Camp vizual larg

Ochelarii X-pect 8110 ofera un camp vizual larg prin viziera panoramica si asigura astfel un grad de acceptanta ridicat din partea utilizatorului.

Protectie suplimentara impotriva patrunderii corpurilor straine

Protectia pentru sprancene de pe marginea superioara a X-pect 8110 protejeaza impotriva patrunderii corpurilor straine.

Combinatie optima cu ochelarii standard de vedere

Datorita vizierei mari panoramice, dintr-o bucata, ochelarii X-pect 8110 se pot combina foarte bine cu ochelarii standard de vedere.

Fante laterale pentru ventilatie

Ochelarii X-pect 8110 sunt echipati cu fante laterale pentru ventilatie, care impiedica aburirea ochelarilor de corectie a vederii, chiar si pe perioade mai indelungate.

Material usor, dar rezistent

Ochelarii X-pect 8110 au o viziera rezistenta din policarbonat pentru o durata extrem de indelungata de viata. Cu toate acestea, ochelarii sunt usori, pentru un confort ridicat la purtare, chiar si in cazul unei perioade indelungate de utilizare.

Confort maxim posibil

Drager X-pect 8110 se remarca prin materiale usoare de calitate superioara si prin forma ergonomica, oferind astfel un confort maxim la purtare. Confortul se mentine chiar si in combinatie cu alte echipamente individuale de protectie, ca de exemplu semimastile Drager X-plore.

Protectie UV si cea mai buna clasa optica

Ochelarii X-pect 8110 ofera cea mai buna protectie UV posibila, precum si cea mai buna clasa optica pentru ochelarii de protectie (clasa 1) pentru utilizare de durata. In plus, X-pect 8110 sunt certificati conform EN 166:2001 si conform CE. Aceasta inseamna ca toti ochelarii corespund celor mai inalte cerinte de calitate.Descarcari


x

Cerere oferta

Nume:
Telefon:
Adresa de email:
Mesaj:
x

Alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului :
Mesaj: